Fazolový guláš (2 porce)

Krok 1:
červené fazole v konzervě 410g, sacharidy 12%, 49g
cibule 100g, sacharidy 7%, 7g
voda 150g
sádlo 50g
masox kostka 1ks
pepř mletý 1g
paprika mletá sladká 20g
paprika mletá pálivá 2g
Nejprve nakrájíme cibuli a smažíme na sádle. Po chvíli na cibuli nasypeme popriku a pepř. Ještě chvíli smažíme a pak přidáme masox, asi polovinu fazolí se vším nálevem a zalejeme vodou. Vaříme asi deset minut. Nakonec tyčovým mixérem guláš mírně rozmixujeme a přidáme zbytek fazolí.

Krok 2:
Připravíme vdolky s nízkým obsahem sacharidů, 260g, sacharidy 5%, 13g

Zhodnocení:
Podáváme s vdolky s nízkým obsahem sacharidů. Jedna porce včetně třech vdolků váží cca 500 gramů a obsahuje 34 gramů (6.8%) sacharidů. Hodí se pro nízkosacharidovou stravu při hubnutí, udržení štíhlé postavy nebo při diabetu.

HOME